Woning ontruimen

De afgelopen weken ben ik erg veel bezig geweest om mijn woning te ontruimen. In huis was het echt een grote puinhoop. Elk plekje van de vloer was gevuld door wel een voorwerp. Ik had veel te veel in huis en zelf zag ik niet meer in hoe erg de situatie was waarin ik verkeerde.

Ik nam normaal gesproken nooit vrienden mee naar huis, maar na een avondje stappen nam ik een goede vriend mee omdat hij geen slaap plek had. Hij zag de puinhoop en schrok zich een hoedje. Hij opende mijn ogen en samen zijn we aan de gang  gegaan met mijn woning te ontruimen. Ik kon eerst niet naar boven omdat verschillende kamers helemaal vol stond met spullen.

We hebben veel gesorteerd en gedaan, maar na twee dagen bezig te zijn geweest, waren we nog steeds op de eerste verdieping. Samen besloten we dat het zo te langzaam ging, waaroor we hulp in hebben geschakeld van een bedrijf dat veel ervaring heeft met het ontruimen van woningen.

logo (1)

 

Het bedrijf hielp ons goed met het sorteren van de spullen die mochten blijven en met de spullen die weg mochten. Na een dag hard werken waren we al een heel end met de woning te ontruimen. De volgende dag hebben we de klus afgeronde en de boel schoon gemaakt. Daarna heeft het bedrijf geholpen met het logisch inrichten van mijn huis.

Er werd goed naar mijn voorkeuren geluisterd en de taken werden zorgvuldig aangepakt en serieus genomen. Ik ben erg tevreden met het resultaat dat is geleverd. Hopelijk is het niet meer nodig om mijn woning te ontruimen. Mocht het weer voorkomen, dan zou ik dit bedrijf zeker opnieuw inschakelen.