Zorg voor een mooi vlak gazon

kantopsluiting

Heb je een prachtig gazon laten leggen van kunstgras, dan is het natuurlijk de bedoeling dat dit wel mooi vlak blijft liggen. De grond onder het gras zal moeten worden opgesloten, om verzakking te voorkomen. Ook voor het tegengaan van onkruid is een kantopsluiting ook goed, de opsluiting zorgt ervoor dat de verschillende grondsoorten niet vermengd worden met elkaar. Grasengroenkunstgras.nl verzorgt ook bij jou prachtige gazon de opsluiting voor een mooi grasveld.

kantopsluiting

Wat voor opsluitingen zijn er?

Het is niet altijd nodig om een kantopsluiting te gebruiken, grenst het kunstgras aan je bestaande bestrating dan is het meestal niet nodig. De onderplaat van de schutting kan ook heel goed als opsluiting dienen, het kunstgras zal op die manier mooi opgesloten liggen. Vaak ligt het gras niet rondom ingesloten, aan de kant waar het niet opgesloten ligt is er wel een kantopsluiting nodig. Er zijn opsluiting van beton, kunststof of van gegalvaniseerd staal. Naar de indeling en smaak van je tuin maak je een weloverwogen keuze. 

Opsluiting perfect voor ronde vormen

Heb je ronde vormen in de tuin en wil je het kunstgras op een veilige en goede manier opsluiten, dan is een kantopsluiting van kunststof perfect. De opsluiting is van gerecycled kunststof dus je bent ook nog milieuvriendelijk bezig, voordeel van deze opsluiting is ook dat je ze in allerlei rondingen kunt buigen tegenover beton. Ook verwerk je de kunststof vormen eenvoudig, door ze vast te zetten met piketten weet je zeker dat je een stevig geheel hebt.