Zoveel meer licht in huis door de plaatsing van een dakraam

Platdakraam

Samen met mijn vriend hebben we ervoor gekozen een huis te kopen. Het huisje dat we gekocht hebben, is niet erg groot en is ook geen nieuwbouw, aangezien ons budget ons tekort schoot. We hebben aldus gekozen om een bestaand huis te kopen en dit met ons beperkt budget te renoveren.
Aangezien ons huis redelijk donker was en we meer licht wilden, hebben we ervoor gekozen een dakraam te plaatsen. Aanvankelijk zijn we begonnen om de ruimtes wat lichter te maken op andere manieren, zoals het gebruik van lichtere kleuren of gewoon de muren en het plafond wit te schilderen. Dit hielp wel een beetje, maar niet genoeg, het bleef nog steeds donker, vandaar dat we dan toch gekozen hebben om een dakraam te plaatsen.

De keuze van ons dakraam

We beschikken over een plat dak en wisten niet meteen voor welk raam te kiezen of wat de mogelijkheden hiervoor waren, totdat we uitkwamen bij de Platdakraam Shop waar ze over een ruim gamma beschikken van dakramen die speciaal ontwikkeld zijn voor platte daken. We zagen ook dat er de mogelijkheid was om een raam te kiezen dat beloopbaar is. Een beloopbaar dakraam sprak ons dan ook sterk aan en had onze aandacht getrokken. Aanvankelijk hadden we geen terras op de eerste verdieping (waar we het raam wensten te plaatsen), maar hebben dan ook later een terras geïntegreerd in ons huis op de eerste verdieping, boven onze keuken.

Naast de ruime keuze, zijn we ook zeer tevreden van de service die ons geboden werd bij de Platdakraam Shop. Ze hebben ons erg goed geholpen en zeer goed geïnformeerd over hoe we het dakraam konden plaatsen en hoe het onderhoud dient te gebeuren. Kortom zijn we zeer tevreden over onze beslissing en de hulp die ons geboden werd.