Decoratieve raamfolie: een handige en goedkope oplossing

Folie voor ramen

Decoratieve raamfolie behoudt je privacy en laat toch het licht door. Met deze folie kun je het zicht in een keuken, een badkamer of een andere kamer van buitenaf verminderen en zijn ze een goed en goedkoop alternatief voor normale luiken of gordijnen. In ons brede assortiment designfolie vindt je raamfolie die perfect past bij jou interieur- en exterieurdecoratie: decoratieve zelfklevende folie of elektrostatische folieontwerpen. De folies zijn er in verschillende modellen. Elk type folie is bedoeld voor een bepaald gebruik: om zijn intimiteit te bewaren, om zon tegen te gaan of om een raam te versieren.

Raamfolie

Hoe plaats ik de folie op mijn raam?

De folie is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Reinig het glas met zeepwater en veeg het hele oppervlak van het glas schoon. Snij vervolgens het raamfolie voor in een iets grotere afmeting dan de beglazing. Plak dan twee stukken ducttape in één van de hoeken van het folie. Hierdoor wordt de beschermende folie gemakkelijk van de zelfklevende folie gescheiden. Maak het te beplakken oppervlak nat met zeepwater en plaats het folie vast (plakzijde naar je toe). Water zorgt ervoor dat de folie goed blijft kleven. Nu neem je een liniaal en een scherp mes. Plaats de liniaal precies in het midden van de overlapping en snijd de twee delen van de folie over de gehele breedte van het glas. Verwijder het kleine stukje folie dat overlapt. Trek het tweede deel van het folie iets los om het andere stuk overlapping eronder te verwijderen. Zo simpel is het. Lees altijd goed de gebruiksaanwijzing.

Folie

Trendy en origineel!

Zelfklevende folie voor ramen is heel trendy! Ze nemen geen extra ruimte in, zoals luiken of gordijnen, zijn eenvoudig en economisch in onderhoud, ze laten licht op een zachte manier door, zijn ultra-flexibel want ze passen zich aan alle vormen aan, de installatie is zonder boren en zonder schade aan het glas of de kozijnen. Contacteer ons gerust indien je vragen hebt!